راه اندازی کافه
4.6/5 - (8 امتیاز)

آموزش راه اندازی کافه

راه اندازی کافی شاپ شاید بیش از 98 درصد کسانی که مشتریان ما

و صاحبین فعلی کافه ها هستند پیش از زدن کافه کوچکترین آشنایی با این صنعت

یا اطلاعاتی درباره شیوه کار نداشته اند.

اما صحبت اصلی این است از کجا شروع کنیم؟

راه اندازی کافه

انتخاب کانسپت کافه

قبل از هرچیزی همانند مراحل پیش از تولید یک فیلم شما هم باید یک نقشه ترسیم کنید

و قبل از آن باید به چنین سوالاتی پاسخ بدهید

هویت و کانسپت کافه من چیست؟

در چه منطقه ای و با چه بودجه ای میخواهم کافه بزنم؟

مشتریان و مخاطبین من چه کسانی هستند؟

هدف من از زدن کافه چیست؟

راه اندازی کافی شاپ

ملک برای کافه

قدم بعدی پیدا کردن یک ملک و فضای مناسب است

توجه داشته باشید متراژ در تمامی هزینه های بعدی شما

ماننده دکوراسیون و تجهیزات تاثیر گذار است

راه اندازی کافی شاپ

و ملک کاملا باید با هویت و مخاطبین شما تناسب داشته باشد

همینطور انتظار بهره وری شما هم باید بر اساس همین متراژ باشد

و حتما باید منابع و مخاطبین ممکن در یک منطقه رو بررسی کنید

راه اندازی کافه

اجاره کافه

معمولا ما اجاره کافه را توصیه نمیکنیم اما پیش از انجام اینکار

حتما درباره گذشته و مخاطبین فعلی و منطقه و شیوه قبلی کار کافه

تحقیق کامل داشته باشید

مراحل راه اندازی کافه

مجوز کافی شاپ

برای مجوز کافه لازم است موارد زیر را اماده کنید:

گواهی پایان خدمت نظام وظیفه
ارائه آخرین مدرک تحصیلی
۱۲ قطعه عکس ۴×۳ جدید
کدپستی ۱۰ رقمی واحد صنفی (کپی قبض تلفن واحد صنفی)

ارائه قرار دادهای منعقدشده بین متقاضی پروانه کسب با ادارات و سازمان‌های دولتی
اصل و فتوکپی تمام صفحات شناسنامه (۲ نسخه)
اصل و کپی کارت ملی (۲ نسخه)

مراحل راه اندازی کافی شاپ

مدارک مجوز کافه

احراز تابعیت جمهوری اسلامی ایران
ارائه سند مالکیت شامل یکی از موارد زیر:
بنچاق
اجاره‌نامه رسمی یا عادی
مبایعه‌نامه
حکم قطعی دادگاه مبنی بر الزام به تنظیم اجاره‌نامه
رسید پرداخت اجاره‌بها معتبر

ارائه سوابق کاربری تجاری یا اداری یا کارگاهی محل کسب (عوارض مشاغل و کسب و پیشه)
کسب رضایت مالک برای تغییر شغل

در صورت داشتن پروانه کسب قبلی، ارائه فتوکپی جواز کسب
در صورت موروثی بودن ملک، ارائه رضایت محضری سایر وراث به انضمام اصل و فتوکپی شناسنامه ورثه و اصل و فتوکپی گواهی حصر وراثت

راه اندازی کافه

 

قوانین راه اندازی کافی شاپ

داشتن محل کسبی به مساحت حداقل ۲۰ متر مربع
خانم‌ها اجازه ایستادن پشت کانتر در کافی‌شاپ را ندارند.
خانم‌هایی که قصد راه‌اندازی کافی‌شاپ دارند، باید فرد ذکوری را به عنوان مباشر به اتحادیه معرفی کنند.
محل کسب معرفی‌شده باید دارای سند مالکیت یا اجاره‌نامه عادی و محضری باشد تا صدور پروانه کسب به جریان بیفتد.
متقاضیان راه‌اندازی کافی شاپ نباید مکان‌هایی را که در نزدیکی مدارس و دانشگاه‌های دخترانه قرار دارند، به عنوان محل کسب معرفی کنند.

کافی‌شاپ‌ها حداکثر تا ساعت ۲۴ می‌توانند باز باشند.
از آن به بعد، اداره اماکن با آنها برخورد می‌کند.

راه اندازی کافی شاپ

قوانین کافه زدن

در بعضی مواقع، کافی‌شاپ‌ها از ساعت۲۴ به بعد برای انجام دادن نظافت باز هستند. در این صورت، اداره اماکن به دلیل روشن بودن چراغ‌ها با آنها برخورد می‌کند.
برای صنوف و اماکن عمومی، باید نام فارسی یا مضامین مطابق عفت عمومی انتخاب شود. در صورت وجود ابهام درباره فارسی بودن نام انتخاب‌شده، ارائه تاییدیه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از سوی متقاضی الزامی است.

سرویس بهداشتی جداگانه برای آقایان و خانم‌ها داشته باشد.
محلی مناسب برای استراحت کارگران در نظر گرفته و از اسکان افراد متفرقه خودداری شود.

دوربین مدار بسته حتما نصب شود.
در صورت واقع شدن در طبقات، عرض راهرو و پله‌ها حداقل باید ۱۲۰ سانتی‌متر باش

دکوراسیون کافه

ما در اینجا یکسری پیشنهادات برای دکوراسیون کافه تان به شما میدهیم

طراحی دکوراسیون کافی شاپ مدرن

پالت رنگ: قهوه‌ای، طوسی، کرم یا سفید خالص

طراحی کافه مدرن، مانند صنعت پوشاک، هر ساله متفاوت است. این سبک معاصر

به طور کلی با جزئیات فلزی براق، رنگ‎‌های هماهنگ و ظاهر مدرن خودنمایی می‌کند.

با نورپردازی متالیک، وسایل تزیینی مدرن، مبل‌های روشن می‌توانید

ظاهر مدرن طراحی خود را برجسته‌تر کنید.

سبک مدرن که با ترجیح رنگ‌های متنوع و سطوح فلزی از سبک مینیمال متفاوت است،

می‌تواند یک فضای کافه‌ای بسیار جادار و جالب ایجاد کند.

دکوراسیون کافه

دکوراسیون داخلی کافه صنعتی

پالت رنگ: خاکستری، سیاه، برنزه، سفید و تیره‌تر، مانند رنگ قهوه‌ای

نورپردازی و مبلمان فلزی صنعتی، عناصری هستند که جلوه مدرن این دکوراسیون

را تقویت می‌کنند. با قرار دادن دیوارهای آجری، یک پیشخوان بزرگ صنعتی، کابینت

و قفسه‎‌های روشن در طراحی کافه می‌توانید ظاهری کاملاً مدرن و صنعتی ایجاد کنید.

لوله‎‌های فلزی آشکار، تیرهای سقف، دیوارهای آجری، عناصر نشیمن فلزی و نورپردازی

صنعتی از اجزای اصلی این سبک دکوراسیون است.

دکوراسیون کافی شاپ

دکوراسیون کافی شاپ ساده

مهمترین ویژگی سبک طراحی کافی شاپ مینیمال، عناصر تزئینی بسیار

ساده هستند و عناصر غیر کاربردی در دکوراسیون گنجانده نمی‌شوند.

با استفاده از مبلمان ساده، نورپردازی ساده، رنگ‎‌های تک رنگ و

برخی اشیای هندسی، این سبک را می‌توان به راحتی ایجاد

کرد. به خصوص اگر فضای باز کوچکی داشته باشید، داشتن مکانی زیبا اما ساده مهم است.

راه اندازی کافه

دکوراسیون کافه سنتی

سبک دکوراسیون سنتی یکی از برگزیده‌ترین گزینه‌ها در حوزه طراحی کافه است.

سبکی است که شامل نقوش تزئینی عمومی دهه‎‌های 50 و 60 است.

این سبک دکوراسیون جزئیات نوستالژیک متنوعی را از گذشته تا به امروز

در خود جای می‌دهد و فضایی کلاسیک ایجاد می‌کند. پرده‌های کلاسیک، نور کم،

اشیا و وسایل عتیقه، صندوقچه‌های قدیمی تزئینی، قوطی مخصوص نگهداری قهوه،

چای، آرد، شکر از عناصر اصلی ایجاد این سبک هستند.

ایده برای کافه

در ادامه چند ایده درکنار دکوراسیون به شما پیشنهاد میکنیم

نور کافه

می‌توانید از نور شمع یا چراغ‌های زیبا برای روشنایی محیط کافی‌شاپ خود

استفاده کنید. همچنین برای ایجاد یک فضای آرامش‌بخش در شب،

رنگ‌های گرم و ملایم ایده‌آل هستند؛ زیرا تضاد ملایم‌تری از تاریکی ایجاد می‌کنند.

ایجاد گالری کافه

می‌توانید قسمتی از کافی‌شاپ خود را به نمایش آثار هنری اختصاص دهید.

سعی کنید هنرمندان محلی را انتخاب کنید تا نشان دهید بخشی از

جامعه محلی هستید. حتی کافی شاپ شما می تواند یک گالری یا

نمایشگاه برای عرضه محصولات اصیل هنری باشد. با این کار قشر هنرمند

جامعه هم به سمت کافی شاپ شما کشیده شده و اوقات خود را در آن می گذارنند.

راه اندازی کافه

کتابخانه کافی شاپ ( کافه کتاب )

کافی است یک قفسه کتابخانه در اختیار آنها قرار دهید تا ساعت ها

خودشان را با آن سرگرم کنند. حضور بیشتر مشتری در کافی شاپ شما

موجب فروش بیشتر برای شماست و همچنین موجب شلوغ تر

و گرم تر شدن فضای کافی شاپ شما می شود.

ایجاد فضای بازی ( کافه بازی )

اگر کافه شما جایی برای سرگرمی افراد است، بازی‌های فکری را برای

تشویق مهمانان به ماندن، استراحت و لذت بردن راه بیندازید. همچنین

کافه شما می‌تواند مکان مناسبی برای بازی‌های گروهی، کتابخوانی،

استندآپ کمدی، گردهمایی گروه‌های خاص مانند سفرگردها و…

تماشای دسته‌جمعی مسابقات فوتبال باشد.

تجهیزات کافی شاپ

تجهیزات مورد نیاز کافه

اسپرسوساز
سماور برقی
فر

قهوه جوش
ماشین ظرف شویی
سینک ظرفشویی

لوازم مورد نیاز کافی شاپ

اجاق گاز رومیزی
ساندویچ ساز
دستگاه گل خامه
آبمیوه‌گیری صنعتی
بستنی ساز صنعتی
دستگاه شیکر برقی
دستگاه مخلوط کن صنعتی
تستر

دستگاه یخ ساز
دستگاه یخ خرد کن و ساخت یخ پودر
یخچال ایستاده ویترینی

ظروف مورد نیاز کافه

ظروف سرو
لیوان و فنجان سرو
ماگ
نمکدان
دستمال سفره
ظرف مخصوص سس

البته این لیست خیلی کلی میباشد و هرکافه نیازمند تجهیزات تخصصی خودش میباشد

آموزش کافی شاپ

این بخش برای مدیران کافه به چند بخش تقسیم میشود که مجموعه ما به صورت کامل این اموزش را

در اختیار مشتریان خود قرار میدهید

آموزش کافی شاپ

آموزش مدیریت کافه

شما برای مدیریت کافه نیازمند دانستن اصول برخورد با پرسنل و مشتریان و مدیریت منابع خود

و دانستن یک سلسله از مطالب مورد نیاز هستید به طور مثال

یکی از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند در مدیریت کافه اهمیت بسیاری داشته باشد، رفتار کارکنان با مشتریان است.

کارکنان مفید و مودب کافی شاپ به مشتریان احساس خوش‌آیند می‌دهند و

از آن‌جایی که برخی از مشتریان اطلاعات دقیقی از انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم ندارند،

می‌توانند یک راهنمای خوب در این زمینه باشند. به‌طور کلی تجربه مشتری از دو عامل

کیفیت نوشیدنی‎ها و برخورد پرسنل تشکیل می‌شود. در مدیریت کافه این دو باید متناسب باشند.

آموزش باریستا

به طور خلاصه وظایف یک باریستای حرفه ای را در آموزش باریستا شرح دهیم باید به موارد زیر اشاه کنیم:

آماده سازی قهوه و نوشیدنی های بار گرم منو یه صورت تخصصی و کاملا حرفه ای

آماده سازی سفارش مشتریان بر طبق منو و سلیقه مشتری

بررسی کیفیت مواد موجود و اولیه برای مصرف در کافه

آموزش کافی من

مدیریت و کنترل بار کافه و پرسنل

در صورت لزوم و درخواست مشتری اراته توضیح درمورد اقلام منو و پاسخ به سوالات

واقعیت این است که صاحب یک کافی شاپ خوب برای اینکه مشتریان خود را به بیشتر ماندن و از همه مهم‌تر بازگشت به کافه تشویق کند؛ باید زمان زیادی صرف طراحی منو کافی شاپ، چه از نظر محتوا و چه بصری، صرف کند

منو برای کافی شاپ

در طراحی منو کافه، آیتم‌های غذایی منوی خود را به‌گونه‌ای انتخاب کنید که

مواد اولیه اصلی بکار رفته در آنها با یکدیگر مشترک باشد؛ برای مثال از مرغ کبابی

که در تعدادی سالاد و ساندویچ استفاده می‌شود.

سته‌بندی آیتم‌ها سبب می‌شود تا مشتری انتخاب راحت‌تری داشته باشد.

برای این کار می‌توانید از منوهای متعدد استفاده کرده و یا اینکه یک منو را

بخش‌بندی کنید.

منو کافی شاپ

طراحی منو کافی شاپ

برای مثال یک منو می‌تواند شامل بخش‌های زیر باشد:

  • نوشیدنی‌های سرد
  • نوشیدنی‌های گرم
  • نوشیدنی‌های ویژه
  • سایر نوشیدنی‌ها
  • میان وعده‌های گرم
  • میان وعده‌های سرد

تبلیغات برای کافی شاپ

کم کم به مراحل نهایی نزدیک میشویم حالا که کافه شما اماده راه اندازی است

شما نیازمند یک هویت سازی و تبلیغات خارجی برای کافه خودتان هستید

حتی اگر کافه شما در منطقه ای پرتردد است بازهم نیازمند تبلیغات هستید

عکاسی برای کافه

عکاسی از فضای کافه و ایتم ها در کنار درج در شبکات اجتماعی مانند اینستاگرام

با یک برنامه ریزی و استراتژی خوب میتواند ورودی کافه شمارا بالا ببرد

اما فراموش نکنید انجام این کار بدون برنامه ریزی و هدف مشخص شمارا به جایی نمیرساند

درکنار تبلیغات شما باید بتوانید ورودی های کافه خود را با برخورد خوب و کیفیت مناسب

ماندگار کنید

راه اندازی کافه

هزینه راه اندازی کافه

در اخر باید بگوییم با توجه به شرایط اقتصادی و همچنین وابستگی بالا هزینه ها به

پروژه و تجهیزات و خواست کارفرما هیچ رقم دقیقی نمیتوان برای یک پروژه براورد کرد

اما شما میتوانید جهت براورد هزینه کلی و تقریبی و دریافت مشاوره رایگان

پس از انتخاب ملکتان با 09106731316 تماس بگیرید

درصورت تمایل به همکاری با مجموعه ما تمامی موارد گفته شده از صفر تا صد

به صورت کامل برای شما با بهترین هزینه و در فشرده ترین زمانبندی ممکن انجام میگردد

چگونه راه اندازی کافی شاپ کنیم راهنما جامع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *