معرفی سیروپ
امروزه استفاده از طعم دهنده ها در مواد غذایی و نوشیدنی ها روز به روز مورد استقبال بیشتری قرار می گیرد.
سیروپ یکی از نام هایی می باشد که در زمان درست کردن نوشیدنی های مختلف آن را می شنویم.
اشتیاق مردم به سیروپ ها بیشتر از مابقی طعم دهنده می باشد.
بخصوص در بین کافی شاپ دار ها و رستوران دار ها که دارای مشتریان خاص تری می باشند.
لغت سیروپ به چه معناست
سیروپ به مایعی گفته می شود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست می آید.
سیروپ چسبناک و غلیظ می باشد.
به نوعی سیروپ همان شربت می باشد که از گذشته در آشپزی ها، شیرینی پزی ها استفاده می شده.
مقدار سیروپ قابل افزودن به قهوه
بیش از هر چیزی به ذائقه فرد در نوشیدنی های شیرین بستگی دارد.
در هر صورت می توان با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری شروع کرد.
سپس تست شود که اگر لازم بود ادامه داده شود.
البته توصیه می شود بیشتر از 5/2 تا 3 قاشق غذاخوری نشود وگرنه مجبور شده یک فنجان قهوه دیگر درست شود.
سیروپ ها در 4 نوعی اصلی
سیروپ با غلظت کم
برای لعاب دادن به کیک ها و کلوچه ها استفاده می شود. از نسبت 3 قسمت آب به 1 قسمت شکر درست می شود.
سیروپ با غلظت متوسط
برای تهیه نوشیدنی های شیرین و چای سرد استفاده می شود. از نسبت 2 قسمت آب به 1 قسمت شکر درست می شود.
سیروپ کمی غلیظ
خیلی ها آن را با نام شربت نیز می شناسند از نسبت 1 قیمت آب به 1 قسمت شکر درست می شود.
سیروپ غلیظ یا غنی
به عنوان پایه نوشیدنی های کوکتل و نوشیدنی های گرم و سرد کافه مورد استفاده قرار می گیرد.